Dags för Griph att göra en Fenix!

Nu får det vara slut på självömkan. Det har nu gått två dagar sedan operationen och huvudet fylls av tankar om återkomsten;)

Får nog bli att göra en Fenix att resa mig ur askan och blicka framåt. En av de positiva delarna i allt detta elände torde ändå vara att jag helt och fullt kan fokusera på rehab.

Låta kropp och knopp fokusera på det som är viktigt. Stärka och återhämta! Det är alldeles för vanligt att jag kör på som bara den utan att stanna upp eller för den delen låter kroppen vila/ återhämta sig.

Nu har jag bara just det i siktet, kroppen och knoppen stressas av värk och operation. Nu handlar det om att komma ner i varv och låta det ske.

Det handlar om att ge sig själv tid för återhämtning istället för att låta huvudet snurra med att jag ska ju. Jag borde och jag måste. Nä nu är det STOP! Låt kroppen läka och lägg fokus på att vara här och nu, inget annat!

Nu är det som det är och jag måste inse att det är så.

Det jag hur som haver är helt 100% säker på att jag kommer göra en Fenix. Jag ska resa mig ur askan starkare än någonsin för att blicka framåt mot målet!

Jag ska ta hösten och vintern till att bygga upp mig. Göra mig starkare såväl fysiskt som psykiskt.

Jag kan, jag vill och jag ska. Så “enkelt” är det!!!

Vi borde ta lärdom av barn, är man trött, ja då tar man en paus;) sonen vet då verkligen hur man laddar sina batterier!

Kompromisslöst lyssnande på kroppen, i alla lägen. Är man trött ja då vilar man helt enkelt!

Ta hand om er och varandra!/ Mats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *