Struktur, motivation och en himla massa möten!

Just nu är jag inne i en ganska hektisk period med mycket resor och arbete. Det gör att min träning minst sagt blivit lidande!

Som alla vet (tror jag iaf) så är ju kondition en färskvara så det går väldigt trögt med träningen just nu. Men se ÄR det ju ibland, men då handlar det om att komma in på banan igen och börja strukturera.

Iaf funkar jag så att om jag skriver in träningen i kalendern och kör på som att det vore vilken annan bokning i agendan så blir det ju av.

Att sitta mycket i såväl bilen som i olika konferenslokaler runt om i vårt avlånga land så blir man ju stel och hängig. Men en sak som jag nu mer alltid har med mig i väskan är…. det kommer ………

Ok då! Mina gummiband som jag tränar rörlighet med. Sen finns det oftast ett golv man kan köra allehanda härliga styrkeövningar med kroppen som belastning, man kan ge sig ut och springa osv. Det handlar ju “bara” om att göra det helt enkelt eller som jag brukar säga #baragort

Jag har inga nyårslöften om att jag ska si eller inte så utan jag vill bara se till att hålla mig så frisk och kry det bara är möjligt. Jag brukar ju säga att det är det bästa man kan göra när man som jag fått lite fysiska motsättningar. Träningen är min egenvård och när den blir eftersatt blir ju även jag det. Nä det håller inte utan nu ska motivationen tillbaka och hälsan med den.

Glöm för bövelen inte att ta hand om er och varandra!!!

// Mats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *