Året hade kunnat börja bättre

Snart fjorton dagar in på nya året. Hur har de tillbringats? Med bihåleinflammation med risk till även lunginflammation då lungorna enligt läkaren inte låter helt bra.
Känslan dag till dag är att det knappt blir bättre, de står i det närmaste stilla. Men de säger ju de går över tills man gifter sig. Så har ju gott om tid kvar att bli frisk!

Men det positiva är att jag blivit farbror till, vad som verkar vara, en liten nattuggla. Brorsan och hans sambo har äntligen blivit föräldrar, så som vi har väntat. Nu måste jag bara bli frisk så jag kan åka ner å hälsa på dem. Känns mindre bra att dra med ett virus ner till stackars killen som inte hunnit bli två veckor.
Det är inte utan att man känner sig stolt, farbror. Känner man sig direkt tio år äldre. Men inte utan att man är lite stolt!

För övrigt har en gnutta träningslust börjat ta vid. Eller kanske inte träningslust, men en lust att börja vilja motionera och röra på mig igen. Den har inte funnits under hela hösten. Funderar även över hur jag ska lägga upp våren. Komma igång med träningen är ju uppenbart. Men funderar på att utöver det prova en matkasse någonstans ifrån.
Jag vet redan nu att våren kommer bli hektiskt, mycket jobb väntar och slutklämmen på utbildningen ska göras. Då känns det lite skönt att få en matkasse en gång i veckan, med recept, så kan man få även kosten att fungera under våren.
Är det någon av er som har erfarenheter av någon matkasse? Vilken ska man gå på? Är egentligen intresserad av husman och något som är relativt enkelt. Idéer och tankar mottages tacksamt!

Nu andra halvlek i premiären av handbolls-EM. Hua, första halvlek var inte bra.

#baragort // Patrik

2 reaktioner till “Året hade kunnat börja bättre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *