2017 out 2018 in!

Året 2017 slutade inte direkt så som man kanske hade önskat sig. Astman har spökat och på en rutinkoll bestämde vi att utöka till fyra dagliga mediciner samtidigt som man hittade nya allergier. Som läkaren sa; “du har en prime-tid någon gång i mitten av sommaren. Då kan du minska medicinerna, sen kan du nog räkna med att behöva öka igen. Kalmars fuktiga och råa kustluft är nog inte optimal för dig”.
Snabbt replikerade jag; “att om landstinget å sjukvården kan finansiera en flytt till varmare breddgrader så tackar jag inte nej.”
Ett gott skratt följde mitt i de tråkiga.

I övrigt är det mitt i tider nu att man ska summera året och ge löften inför det nya. Och ska jag vara ärlig så har det hänt så mycket under 2017 att det är svårt att komma ihåg allt. Men jag gjorde åtminstone kanske mitt livs bästa beslut under 2017, att starta eget företag. Det har öppnat många dörrar och möjligheter!
Det betyder att 2018 kommer bli ett spännande år. På många sätt. Inte minst utmaningen att få företaget att växa. Men även examen från universitetet. Det betyder även att tre års studier snart är klara, vad som nu hände med den tiden.
Men kanske de viktigaste, eller roligaste åtminstone, jag blir fan 30 i februari. Det ska bli sjukt häftigt och roligt. Än hittar jag ingen noja åtminstone!

Men dehär med löften. Jag tycker det är så klyschigt och gammaldags.
Men om jag ska ge något så ska de vara att jag ska ta hand om mig själv mer än jag gjort under 2017. Tänka mig för vad jag stoppar i mig och röra på mig mera.
Sen ska jag försöka bli bättre på att göra nya saker.
Men ska även försöka bli bättre på att ge saker, skänka till välgörenhet.
Sen ska jag bli bättre på att skriva, har varit tyst här under hösten. Högt tempo, mycket att göra och inte alltid mycket att skriva har varit orsaken. Men det ska de bli bättring på!

God fortsättning och ta hand om varandra!
#Baragort // Patrik

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *