Nu handlar det om att nöta och ja….nöta

Nu är varenda mm på kroppen mätt på såväl längden som på tvären, monarken är ombyggt till en tempo med mina exakta mått då ramen inte kommer förens mars 2018…

men men det viktiga är ändå att allt är “som det ska” ja alltså vad det beträffar utrustning iaf!

efter mycket om och men så insåg jag att då jag även har astma sedan snart typ hela mitt liv så vill inte mina luftrör riktigt som jag när det gäller löpning ute. klart att det är en vane sak men jag tar det säkra före det osäkra denna gång så det fick bli ett löpband.

jag vet att det inte är samma sak men kom igen vad ska man göra då?=) nu står det där i källaren och viskar likt ringen gör till Gollum. helt sjukt faktiskt att jag hela tiden kan höra hur min träningsutrustning “kallar” på mig. vet inte riktigt om jag ska bli rädd eller smickrad….

Jag känner rent allmänt att nu handlar det “bara” om att se till att köra passen om och om igen för det har levererat överraskande bra siffror så här långt. Nu ska mängdträningen göras. är helt säker på att jag snart kommer att få in det ännu mer naturligt då jag går in på kostprogrammet i mellandagarna igen.

jag tror att jag behöver få till den där tydliga strukturen igen för att allt ska funka. hoppas bara att jag får tillräckligt med sömn också!

Ta nu väl hand om er och varandra så ses och hörs vi snart igen!
/ Mats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *