Up up och iväg??????

Nu är jag äntligen igång och det känns så otroligt peppande! Efter ett inledande test var det idag dags för intervaller.

Sammanlagt 10 intervaller med bromsen i. 55-60 kadens och fullt ös, det är inte varje dag man på sista intervall men landar på 97% av max. Efter att ha varvat ner och fått ner pulsen var det nära att jag krokna totalt.

Så skönt att få köra ur sig så hårt att man blir som en våt filt. Nu är jag igång och ser verkligen fram emot att följa programmet till punkt och pricka för att få bekräftelse på att kroppen utvecklas.

Sedan måste jag avsluta med att uppmärksamma världsdiabetensdagen 14/11! Jag fick frågan om att göra en intervju med 24Kalmar. Jag lägger in länken så får ni möjlighet att läsa vad jag sade;)

24Kalmar

Ta nu väl hand om er och varandra/ #baragort Mats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *