Hjälp på traven! 

Idag startar min kurs som jag valt att ansluta mig till. Det är en 6 veckors som fokuserar på att utvecklas som cyklist. Det är styrka och cykel varvat och speciellt anpassad för att bli snabbare och starkare. 
Ska bli så otroligt kul att få följa utvecklingen som jag hoppas kommer vara spikrak;) Då jag kört en längre tid nu på samma upplägg så känns det viktigt att få in lite nya övningar och inspiration. 
Jag inleder idag med ett 20 minuters test för att efter avslutad kurs kunna mäta hur utvecklingen gått. Måste säga att jag är en smula nervös inte för att jag vet varför men det är jag iaf! 
Jag kommer att löpande uppdatera hur det går och även ge lite inblick i vad det är för typ av träning. Hoppas att ni har lust att hänga på! 
Jag har även testat min nya tridräkt från 2XU som är helt fantastisk! Den känns som ett extraskinn, kände mig lite naken i början så det är tur jag satt i källaren och cyklade! 

Jag är just nu inne i en väldigt intensiv period vilket gjort att jag inte kunnat träna så mycket som jag önskat. Men som jag tidigare skrivit är det ju så när man inte har träning som arbete. 

Har även vid löpträning haft problem med att mitt vänsterben svullnat upp och gjort det smärtsamt att springa. Hela benet stramar och gör att det är väldigt obahagligt. Hoppas att det reder sig så jag kan ladda på ordentligt! 
Men som sagt, nu blir det fler och mer täta inlägg här fram till årsskiftet då jag förhoppningsvis fått cykelformen att peaka?????
Ta väl hand om er och varandra// Mats 


Bilden är tagen efter fredagens tröskelpass iförd min nya tridräkt??????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *