Prylar och planer! 

Jag vet ju sedan länge att jag fullständigt ÄLSKAR ”jakten” på den perfekta utrustningen. Att få sitta och leta, jämföra mäta och räkna är en del av tjusningen enligt mig. 


”Mitt val av komponenter föll på Sram red E-tap”

Det jag dock inte uppskattar är när man väl hittat det man söker, lagt en beställning i vad man anser är i god tid. För att mötas av total tystnad om eventuell leveranstid… för sådan är iaf jag, att har man bestämt sig så vill man ju ha prylarna omgående. 
Jag vet att jag i såväl podden som här berättat av min smått ”fanatiska” sida där jag letar efter den optimala utrustningen. Inte bara för att jag tycker att det är så roligt utan framförallt för att det är så brutalt viktigt när man har så mycket besvär med kroppen. 
Men belöningen att få sitta på en cykel som man in i minsta detalj valt ut för att den ska vara optimal. Att få ge sig ut på en runda efter en enligt mig Fullständigt livsavgörande sak….. en professionell Bike fit! Det finns många som har fantastiskt material men sitter helt åt skogen?
Om man väl bestämt sig för att göra en stor investering i en cykel, ja då är de där extra slantarna väl investerade. Jag har gjort min bikefit på Sportson i Kalmar, efter att ha ställt in min monark i källaren enligt de måtten kan jag tydligt se att jag producerar mycket mer kraft med ”mindre” arbetsinsats. 


”Jag har valt Zipp som hjul för det nya bygget! Disk bak och 808 fram. Inte bara bra utan också sjukt snygga”

Men jag inser också att för varje steg jag tar i min träning ju mer intresserad blir jag av att få till den där magiska känslan. Känslan där cykeln blir en förlängning av mig och vi blir ett med varandra. Det kan låta som en massa strunt om man inte upplevt känslan. Men tro mig den är magisk ???
Inväntar också leverensbesked på IPhone X, när den väl kommer ska jag uppdatera mer ofta och även köra en del rörligt;) 
Ta nu väl hand om er och varandra/ Mats 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *