Träningsglädjen börjar att infinna sig! 

Ja då var det dags igen att skriva lite om hur det går osv… måste säga att det varit en hel del pusslande för att få ihop arbete, familj och träning. Men jag tror det börjar bli lite bättre struktur! 

Lovade dottern att hon skulle få sminka mig, snyggt enligt mig. 

Alla som har begränsat med tid exempelvis 24 timmar per dygn vet att man ibland måste omdisponera för att få ihop det. Så är det bara, men det är helt i sin ordning. Man får se till att göra ett antal ”bas pass” varje vecka och sedan tänka att allt därutöver är ett pluss. 
Jag är inte nöjd alls med antalet träningstimmar jag ligger på just nu. Men det kommer att öka, det måste öka om jag ska få till det som jag också ska. Denna vecka har jag rest ganska mycket men ändå lyckats få till tre ”extra pass”. De passen jag har kört har varit kvalité. 
Mängdträningen kommer, det är bara så! Jag ska köra ett distanspass imorgon söndag och längtar redan! Eftersom jag har en bra settup i källaren kan jag smyga ner och köra mina pass när familjen har aktiviteter eller om jag vaknar tidigare. 
För träningen är min egenvård och utan den mår jag så mycket sämre såväl fysiskt som psykiskt. Att jag ibland känner att det är så sjukt motigt vet jag bara handlar om att jag för stunden har för hög stressnivå och behöver en genomkörare för att bli som ”folk” igen! 
Vad jag svamlar… men helt ärligt?! Måste man göra det så himla svårt för sig hela tiden? – svar Nej man behöver #baragort att ligga på soffan och ha ångest för att man inte tränat är ju iaf enligt mig ingen bra idé. 

Kör istället så kan du sedan vara en ”trevligare” eller iaf lugnare person som fått köra av dig stressen och låta kroppen belöningssystem sköta biffen! Nu bestämmer vi att vi kör detta så ska det nog bli bra 😉 


Lördagens intervallpass med lite uppdaterad utrustning. Vikter på fötterna gjorde att jag fick slita mer än vanligt för att komma upp i såväl kadens som watt. 

Men imorgon blir det som sagt ett långpass, lägre intensitet men kom ihåg att det handlar att få ihop tid i sadeln;) 

Ta väl hand om er och varandra// Mats 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *