Kroppen säger nej men huvudet säger….

Kampen mot formen fortsätter! För helt ärligt så är inte alla pass roliga men ack så nödvändiga?? Det är ju ett tag till ”formen” ska toppas men jag är så sjukt otålig att jag snart går sönder. 
Cyklingen går framåt och varje pass kan jag pressa mig lite till, skallen har börjat ta upp kampen för att ta mig framåt! Som ni kan se på grafen talar den sitt tydliga språk

??? = ??

Men som vanligt börjar jag noja över hur jag ska kunna växla över och cykla på en tempocykel. Inte nog med det utan jag har inte fått den ännu….. ?


En sjukt positiv sak är iaf att jag hittat skorna som känns gjorda för mig ✌?Hoka one one?? vilka jä…. skor helt magiska, för första gången känns det som att jag hittat helt rätt!!! Med hjälp av Hoka och Team Olmed i Kalmar som gjort ortopediska ilägg till mig. Nu ska jag bara komma in i något slags flow när det gäller ????. 

Vad det beträffar ?? så börjar jag hitta lugnet. Finns ju en hel del att jobba på vad det gäller tekniken men det kommer. Nu handlar det ”bara” att få ihop livspusslet för att få till mängdträningen! 
Men helt ärligt så ska detta bli så sjukt bra ⚠️?? nu kör vi ??????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *