Känslan som återvände??‍♀️

Japp så enkelt eller svårt är det. Känslan och suget efter träningen är tillbaka med besked. Då kom förkylningen men jag tycker faktiskt att det är helt ok. 

Det är klart att kroppen skriker eller mer väser kanske jag borde skriva. Jag brukar inte sällan spänna bågen till nära bristningsgränsen. Men det känns ok, för om jag är snäll mot kroppen så kanske den kan vara lite snäll mot mig. Hoppas att denna strategi går vägen. 

Om någon säger att jag inte “kan” eller klarar av SI eller så har jag tidigare gjort det x 1000 bara för att visa/ bevisa att det kan jag visst. 

Men helt ärligt! Hur smart är det igentligen? Inte så värst såhär med facit i handen. Så nu med en annalkande 40 års dag så har jag kommit till insikten….. att skynda långsamt. 

Denna gång har jag i vanlig ordning satt upp målen väldigt högt men…….. jag har bestämt mig för att skynda långsamt, be om hjälp och hör och häpna lyssnat till den samlade klokskapen. 

Missförstå mig rätt! Jag har min kanske största utmaning framför mig men jag gör det i etapper. Jag ser till att vara förberedd, jag har helt galet bra hjälp av magiska människor med klokskap i kvadrat och…..

En rad riktigt grymma samarbeten på väg in. Lovar att komma in mer på det i kommande inlägg???? i skrivande stund ligger jag på hotellrummet och planerar inför framtiden. 


Passar även på att bjuda på en hiss selfie från hotellet? mannen på bilden har en svår form av mancold. Snudd på omöjligt att ens trycka på knapparna i hissen. 

Det dröjer inte länge nu innan jag skriver nästa inlägg med lite spännande nyheter;) 

Tills dess, ta hand om er och varandra! 

#baragort/ Mats 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *