Ut på tur aldrig sur!?

Japp det stämmer det, imorgon ska jag ge mig ut på ett långpass. Det är det första sedan kraschen och revbensskadan. Jag hoppas ni precis som jag håller såväl fingrar som tår! 
10:00 går avfärden och när vi är åter hemma beror ju helt och hållet på mig denna gång… ? känner mig en smulla pressad så det är tur jag ska cykla med Hulken aka Wasa/Bratte. Han är en sådan pannbenslirare så han kommer kunna knuffa mig runt hela passet om det vill sig riktigt illa. Lite som en vallhund;) alla ska med! 
Hur som helst så kommer jag se sjukt snabb ut;) matchat mina Cykelkläder in i minsta detalj. Ja det ska då ta mig tusan inte hänga på materialet iaf! 
Min Garmin är laddad, solglasögonen är putsade till näst intill perfektion och cykeln är mer än redo. Hoppas att jag är detsamma! Men helt ärligt,- ja just så håller jag på. -det är ju ingen tävling, du ska bara få en massa mil i benen. För just så är det ju faktiskt! 

Vi ska ha kul, vi ska susa fram och snacka om det ena och förstås det andra. För det är ju det Maddy paddy brukar säga, ha kul sätt upp smarta mål osv. Ja igentligen behöver det ju inte vara så mycket svårare än så. Men jag kan erkänna att det känns en smula snopet att nästan alla ska köra VR, utan jag;( 
Nu pratar vi inte mer om det som min kloka dotter brukar säga;) imorgon handlar det om att ha roligt, riktigt roligt! Sen blir det även säsongspremiär för cykelfika;) 

Håll nu tummar och tår för att det går vägen och att vädret är med oss! 

Ta nu väl hand om er och varandra!/ #baragort Mats 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *