LUGN- Det kommer! 

Det har varit svårt att inte köra på som vanligt men även lite lärorikt och nyttigt! Den senaste tiden har jag spenderat mycket tid på monarken och kört intervaller. Ja jag vet att det är ute säsong men det kan inte hjälpas. 
Innan jag kan andas ordentligt och får lite fart på benen tar jag det säkra före det osäkra och kör mitt träningsprogram. Nu är det bara fortsätta nöta innan det äntligen är dags att möta alla underbara cyklister på vägarna. 


Foto: Patrik Långberg 

Men som jag tidigare skrivit så visualiserar jag väldigt mycket;) det innebär att tiden nere i källaren lätt byts ut mot ett böljande sommarlandskap! Det är just nu min räddning för att inte helt och hållet falla ber i ett mörkt hål. 
Men för varje pass blir jag lite starkare och lite snabbare. Att följa watten är ett bra mätinstrument som tydligt visar att det iaf går framåt! Jag har dock fortfarande en smula svårt att “sköta” maten;( men snart ska jag träffa Anders min egen kost guru. Bara hålla tummarna på att hans klokskap kan få mig på banan igen. 
Jag har självklart förstått att jag inte kommer att komma i toppform till denna säsong. Det är just därför jag valt att lyssna noga på såväl kropp som knopp denna gång. Vanligtvis hade jag legat på till 1000 och det hade med största sannolikhet lett till träningsförbud och sängläge. 
Men nu har jag valt att långsiktigt arbeta mig tillbaka. Att med klokskap och tålamod och förstås kroppens belöningssystem ta mig till mina delmål och för den delen mina drömmars;) men de håller jag på ett tag till för tro mig dit ska jag! 
Som vanligt så avslutar jag med fraserna ta väl hand om er och varandra! 

#baragort/ Mats 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *