Huvudsaken är att man har kul, så tycker jag!

Jag har suttit och läst inlägg i olika och slås av hur lågt i tak det är. Man får inte göra SI eller så osv. Ibland går det så långt att vissa går till personangrepp. För mig är detta helt  obegripligt, borde vi inte dela med oss av tips och råd och främja sporten vi älskar. 
En sak till jag slås av är att man inte får cykla på vad man vill. Man får inte ha en cykel för mer än osv. Många “skryter” om att man cyklat om andra cyklister som har SI och så mycket dyrare cyklar än dem själva. 
Ja jag känner mig stundtals träffad. Jag trodde i min enfald att var och en får lägga sin disponibla inkomst på vad man själv finner lämpligt. Jag lägger inte ut en massa bilder och slår mig på bröstet om jag kör om en sportbil eller liknande. 
Kan vi inte alla bara vara trevliga och hjälpsamma. 

Få fler att älska att sväva fram på vägen i vilken takt vi än anser passar för dagen. Jag älskar att cykla och gör det som egenvård. Det gör att mitt blodsocker stabiliseras och mina reumatiska besvär lindras. Om jag “mår bra” kan jag ligga i bocken och trycka som ett svin. Ja ibland går det riktigt fort! 

Andra dagar så känns det som att jag står still hur mycket jag än trycker. Det är något jag får lära mig att leva med. Men vet ni vad? 
Jag hälsar alltid glatt på andra cyklister. Jag cyklar oftast i svart trots att det bryter mot alla regler enligt många. Jag har ibland tom kompressionsstrumpor. Men helt ärligt vad spelar det för roll? Huvudsaken är väll ändå att vi cyklar och har kul?! 


Ta hand om er och varandra så ses vi på en asfaltssträcka nära dig;) 

Så tycker iaf jag! #baragort Mats 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *