Halftime, but no halftimeshow

I söndags stängdes officiellt sett HT-16 och därmed är halva utbildningen passerad. Jag tror jag sagt det tidigare, men vart f*n har tiden tagit vägen?

Hela hösten har bestått av medieproduktion där vi producerat artefakt efter artefakt och när vi hade seminarium i fredags efter vår talkshow så sade till och med ena läraren “ni har producerat riktigt mycket under hösten”. Ja då vet man att hösten varit intensiv. Men också jävligt rolig! Det är just tack vare medieproduktionen som jag är på denna utbildningen, hade i ärlighetens namn gärna läst 100% medieproduktion, och det är först nu som jag på riktigt börjar veta vad jag vill jobba med “när jag blir vuxen”. Det har jag inte vetat tidigare. Och som toppen på denna intensiva höst räknade jag i helgen ihop att jag under förra veckan var ungefär 50 timmar i skolan och denna veckan var jag där 6, SEX! Där har ni skillnaden mellan medieproduktion och medie- och kommunikationsvetenskap, som är den andre delen min utbildning består av. Som iofs är mer läsande i böcker ska väl också tilläggas.

Detta ger mig mer tid att åter fokusera på träningen igen, som under hösten blivit lidande. Nu tänker jag inte avslöja för mycket, för vår podcast är tillbaka på torsdag igen, och i nästa veckas avsnitt diskuterar vi personliga mål för 2017. Så ni får hia er ett tag innan jag i mer detalj berättar vad våren kommer bestå av!

Kan väl bjuda på en halftimeshow trots allt då. Här är nämligen länken till vår talkshow vi sände. Så har ni missat den, in och kolla! Vi gästades av Papi, som pratar om sitt med ungdomarna i norrliden, som han dessutom blivit prisad för! Ellen var hos oss och pratade om transexualitet och sitt könsbyte. Stjärnan Adée var hos oss och pratade om sitt otroligt händelserika år och hon avslutar även showen med ett liveuppträdande. Sist men inte minst gästade även Amanda, ena halvan av den prisbelönta podcasten Mordpodden! Klicka här för att se gott snack med Johanna!

 

// #Baragort Patrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *