Dan före dopparedagen

Köttbullarna är stekta, julklapparna är inslagna och bingolotterna är införskaffade. Då kan lugnet infinna sig och väntan inför julfirandet börja. I morgon bär bilen av mot Vimmerby och julfirande i Astrid Lindgren-land.

Det slog mig när jag stod och rullade köttbullar, att denna hösten har bara försvunnit i ett rasande tempo. Det kändes som precis nyss som det var sommar, Ironman och man jobbade. Vad hände? Jo en höst med medieproduktion hände. Och som jag har gillat det. En hel höst med just de kurser som gjorde att jag valde denna utbildningen, jag ska erkänna att det bitvis varit tufft, stressigt och jobbigt. Man har varit, faktiskt, helt slut vissa dagar. Men nu när jag sitter och gör en mental sammanfattning av vad vi har gjort är jag både stolt och glad över det vi har gjort. Några skapade hemsidor, en vinjett till #baragort, en reklamfilm åt Design Online, en hel reklamkampanj åt Balck Coffee (som jag helt klart blev jävligt nöjd med – den blev väldigt bra!) för att nämna några grejer.

Som grädden på moset avslutar vi terminen med kanske den intensivaste och tuffaste kursen. Vi ska i mitten av januari livesända en talkshow på skolan. Och vi blev på kursens första dag inslängda i tv-studion för att sända två barnsagor och de redaktionsroller som finns i en tv-sändning. Nog startade det allt i kaos, men vi vände det som klass till en bra sändning, så även senare med filmkrönikan som vi sände vecka två. Och visst är det härligt och roligt att vår klass nu även kännas som en klass och att vi utvecklas tillsammans nu när vi gemensamt jobbar i samma projekt. Det är, vad jag kan minnas, den första gången vi som helklass jobbar ihop såhär.

Utöver det har verkligen mitt fotointresse gått och blivit något seriöst, känner jag utvecklas från varje gång jag är ute och fotar. Jag hoppas ni kollar och uppskattar bilderna jag lägger ut!

Träningen för året har verkligen bevisat att jag har en helt annan nivå i mig än vad jag tidigare trott. Har en kapacitet som jag själv inte trodde jag hade, men har däremot insett att det är viktigt för mig att sköta kost, sömn, stress och ett minimalt alkoholintag för att få ut den kapaciteten. Under 2017 kommer jag däremot inte gå under någon viktresa eller vikthets. Den sätter sig för mycket i huvudet och stressar mig mer än vad den gör gott för mig. Därför kommer träningen under 2017 gå under tankesättet att må bra, inte bry sig om vad våg eller liknande säger utan hur jag mår. Med andra ord ett mentalt schackspel mot mig själv, för inte kommer jag lägga ner visionen att bli så bra tränad som jag någonsin har varit!

Nåväl, dags för en skinkmacka. Från mig till alla vänner där ute

godjul

#Baragort Patrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *