När man ser resultat men inte kan mäta dem, vad gör man då?

Oj, dehär var ett tag sedan. Schemat har minst sagt varit ganska hektiskt för mig den senaste tiden. De två kurser vi haft har varit intensiva och lägg därtill träning, tentaplugg och uppstarten av vårt egna cykelteam så har det inte funnits mycket tid över.

Men träningen har en tid fungerat riktigt bra. Har en längre tid legat på en träningsnivå som för mig är hård och tuff. Kroppen får slita men klarar det bra, har fått öka fokuseringen mer på återhämtning – när kroppen ska få vila och återhämta sig. Det är väl kanske någon form av lyxproblem, men en aning ovant.

Det som däremot förbryllar mig och som gör mig lite arg. Det är att under denna tiden har vågen stått helt still. Trots att jag ser på mig själv en stor förändring och får det påtalat av flertalet personer som jag stöter på, så kan jag inte mäta det. Nu har jag en våg som kan mäta både vikt, muskelmassa och fettmassa men allt står stilla. Hur är det ens möjligt? Gör jag något fel? Funkar inte viktväktarna inte för mig? Det har gjort att jag tappat lusten att fortsätta med viktväktarna. Det känns som jag kan följa det till punkt och pricka men förändringen blir noll. Medan jag andra perioder kan skita i allt och droppa. Det har lätt mig in i att jag börjat slarva med kosten, lite mer än jag borde. Geisten och entusiasmen finns inte där och jag överväger att avsluta medlemskapet och söka ett annat alternativ. För jag ser mig helt klart inte färdig, jag är inte nöjd eller klar. Kanske är det en förändring som behövs, nya infallsvinklar, nya tankegångar och en röst. För helt klart tror jag att jag behöver samtala med någon under processen.

Så vem av er alla kostcoacher, nutritionscoacher och pt:er därute är sugna att ta sig an en studenten med en allt för lång lista på vad jag inte kan äta, som är lite för lat, som gillar godis lite för mycket men som har stora visioner, mål och som allt som oftast behöver en spark i röven för att ta sig vidare? Hör av er – jag lovar att jag är en stor utmaning för er, där ni kommer få visa allt ni går för! På Facebook, instagram eller på patrik@gortbaragort.com för jag behöver er hjälp!

#baragort // Patrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *