Alltså…

Här ser ni mig under inspelningen av Memils fantastiska cykel "Ronin"!
Här ser ni mig under inspelningen av Memils fantastiska cykel “Ronin”!

Nu finns det en övervägande “risk” att jag blir sentimental… Såhär, jag har sedan jag kom hem från min cykel/rehabresa varit ganska risig. Det är ju dessvärre så att min kropp mår så mycket bättre av värme, så enkelt är de.
Eller nja så svårt är det. Kanske inte helt optimalt att bo i Norden och var a beroende av värme för att fungera optimalt.

Frustrationen av att inte kunna göra saker som många tar för givet. Det kan vara att ta sig ur sängen eller laga mat. Att sedan två dagar senare kunna ligga i bocken på cykeln och bara mosa! Känns som att jag iaf ser en ljusning då jag ska träffa reumatologen på måndag!

Det är nu dags igen att komma igång med kosten igen också så det ser jag mycket fram emot! åååååå just det, jag har ju även haft förmånen att spela in reklamfilm för MEMIL som kommer att släppas i samband med lanseringen den 4maj. vill ni se resultatet så får ni hålla koll på mimil.se

 

 

 

 

ta hand om varandra så hörs vi snart igen! / Mats #baragort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *